Adakah Anda Mengalami Masalah :

  • Zakar kurang tegang?
  • Tak keras, lembik?
  • Tak tahan lama, cepat pancut?
  • Zakar berbau?
  • Lemah tenaga batin?
  • Tak mampu puaskan kehendak isteri?

.

 

.

.

 

 

.

.

.

Tahukah Anda Tentang Kajian Kini?

Hampir 90% lelaki menghadapi masalah pancutan Pramatang (Cepat Pancut atau tak tahan lama). Mereka tidak dapat mengawal atau bertahan cukup lama untuk memuaskan pasangan dan selalunya pasangan tidak dapat mencapai tahap klimax. Ini merupakan masalah seksual dan boleh menyebabkan tekanan perasaaan, rasa rendah diri, tercabar, kecurangan dan boleh merosakkan hubungan suami isteri. Nafkah batin merupakan tuntutan agama yang WAJIB ditunaikan oleh suami kepada isteri. Justeru, ini bukanlah perkara remeh dan sekadar memuaskan nafsu. Bahkan, ianya merupakan tuntutan dalam agama.

 

Kini…Anda Tak Perlu Risau Lagi. Kami Ada Penyelesaiannya !!

.

.

 

Kami sertakan testimoni KEBERKESANAN produk ini dibawah:-

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

PRODUK  TERBAIK SEPANJANG ZAMAN !

RAMBO SPRAY

.

Rambo Spray Diperbuat Daripada:-

 

Rambo Spray juga dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KKMNot171203522k

.

.

Kita tengok lagi testimoni Rambo Spray ni :-

 

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

 DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

DISCLAIMER: RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL*

.

.

Cara Guna Rambo Spray:-

.

.

Soalan lazim tentang Rambo Spray (Q & A) :-

Betul ke Rambo Spray ni berkesan?

Ye tuan. Saya yakin tuan pasti berpuas hati dengan produk ni. Saya bagi jaminan wang dikembalikan jika Rambo Spray ni langsung tak berkesan.

.

Ada kesan sampingan tak selepas menggunakan Rambo Spray ni?

Jangan risau. Produk ni tidak melekit, tidak panas dan tidak menyebabkan rasa kebas.

.

Ada diskaun tak kalau saya beli banyak?

Ada tuan. Tuan boleh ambil pakej 3 botol RM210. Dapat jimat RM30.

.

Apa keistimewaan kalau saya beli dengan tuan berbanding beli dengan agent lain?

Tuan boleh beritahu jika tidak berpuas hati dengan produk ni. Saya akan pulangkan duit tuan jika tidak berkesan. Tuan tak rugi apa-apa pun jika order dengan saya.

.

Harga dah termasuk postage ke? Kalau untuk Sabah & Sarawak macam mana pula?

Ye, harga dah termasuk postage untuk semenanjung sahaja. Tambahan kos RM5 untuk Sabah & Sarawak. 

.

Bila barang akan dipos andai saya bank in hari ni? Berapa hari sampai?

Kami akan poskan pada hari yang sama jika tuan bank in sebelum pukul 2.00 pm, pada hari bekerja. Barang akan sampai dalam 2-3 hari bekerja.

 

Kat mana ye saya boleh COD produk ni?

Saya boleh hantar sekitar kawasan Kota Bharu dan Tumpat tanpa sebarang cas tambahan.

 

Macam mana ye saya nak order Rambo Spray ni?

Tuan boleh order dengan saya. Boleh klik link WhatsApp di bawah.

.

 

Jaminan wang dikembalikan jika produk ini langsung tidak membantu prestasi anda bersama dengan isteri. Saya betul2 nak tolong tuan untuk mencapai satu nikmat yang selama ini tuan idamkan.

 

SALE! SALE! SALE!

 

Berapa harga produk hebat ni?

.

RM100

 

RM90

 

Promosi setakat ini, harga  Rambo Spray  adalah RM80 sahaja ( sudah termasuk Postage)

 

Ok, saya berminat nak oder sekarang. Macam mana ye?

Berminat untuk order? Mudah sahaja.. Klik image WhatsApp dibawah untuk membuat tempahan SEGERA!!!

.

.

 

.

Tempah sekarang! Hanya klik butang dibawah untuk order.

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

.

.

 

atau

.

 

sms/call    0148182803

.

.